JACK DANIELS FLEX SCOREBOARD INCLUSIEF STIFTEN

 14,95

JACK DANIELS FLEX SCOREBOARD INCLUSIEF STIFTEN

 

Merk: Mission
Afmeting: 45×40 CM

Dit Jack Daniels Flex Scoreboard is een scorebord van goede kwaliteit. Dit scoreboard is van flexibel duurzaam materiaal gemaakt.

Op dit scorebord kunnen verschillende spelvarianten gespeeld worden. Zo is er ruimte voor het 501 spel maar kan er ook ‘tactics’ gespeeld worden.

Het Jack Daniels Flex Scoreboard Scorebord is makkelijk op te hangen en wordt geleverd met 4 Jack Daniels Marker stiften

 

Artikelnummer: 5057270189244 Categorie:

JACK DANIELS FLEX SCOREBOARD INCLUSIEF STIFTEN

Ben je op zoek naar JACK DANIELS FLEX SCOREBOARD INCLUSIEF STIFTEN? Dan ben je bij Darthoek aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op dartgebied. Van dartpijlen, borden, shafts, flights tot aan kleding. Wij hebben een groot aanbod aan dartartikelen en waaronder dus de JACK DANIELS FLEX SCOREBOARD INCLUSIEF STIFTEN.

JACK DANIELS FLEX SCOREBOARD INCLUSIEF STIFTEN kopen

JACK DANIELS FLEX SCOREBOARD INCLUSIEF STIFTEN koop je bij Darthoek.com. Wij zorgen voor een snelle levering. Voor 17:00 uur besteld, betekent dat je de JACK DANIELS FLEX SCOREBOARD INCLUSIEF STIFTEN morgen al in huis hebt. Vanaf 25 euro zijn de verzendkosten gratis! Standaard zijn de verzendkosten 1,95 voor alle producten. Heb je een vraag over JACK DANIELS FLEX SCOREBOARD INCLUSIEF STIFTEN ? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

Extra informatie

Merk

Mission