SLYDART ELEKTRONISCHE PUNTENSLIJPER

 32,50

SLYDART ELEKTRONISCHE PUNTENSLIJPER

De Slydart elektronische puntenslijper is ideaal voor iedere darter. Door een simpele druk op de knop kunnen de punten optimaal scherp geslepen worden. De Slydart beschikt over 2 slijpers, beide slijpers slijpen de punt onder een andere hoek. Je kunt kiezen tussen 15° en 25°. Door de punten van de dartpijl scherp te houden gaat het dartbord langer mee. Scherpe punten brengen minder schade aan aan het sisal oppervlak aan dan wanneer er een ‘braampje’ aan een punt zit of wanneer deze bot is. Daarnaast blijven dartpijlen met scherpe punten beter in het dartbord zitten.

Inclusief batterijen

Artikelnummer: 793573802613 Categorie:

SLYDART ELEKTRONISCHE PUNTENSLIJPER

Ben je op zoek naar SLYDART ELEKTRONISCHE PUNTENSLIJPER? Dan ben je bij Darthoek aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op dartgebied. Van dartpijlen, borden, shafts, flights tot aan kleding. Wij hebben een groot aanbod aan dartartikelen en waaronder dus de SLYDART ELEKTRONISCHE PUNTENSLIJPER.

SLYDART ELEKTRONISCHE PUNTENSLIJPER kopen

SLYDART ELEKTRONISCHE PUNTENSLIJPER koop je bij Darthoek.com. Wij zorgen voor een snelle levering. Voor 17:00 uur besteld, betekent dat je de SLYDART ELEKTRONISCHE PUNTENSLIJPER morgen al in huis hebt. Vanaf 25 euro zijn de verzendkosten gratis! Standaard zijn de verzendkosten 1,95 voor alle producten. Heb je een vraag over SLYDART ELEKTRONISCHE PUNTENSLIJPER ? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.