TARGET TAKOMA RAYMOND VAN BARNEVELD DART CASE

 19,95

Target Takoma Raymond van Barneveld

Target Takoma Raymond van Barneveld Wallet is een dart case waar een complete set dartpijlen in zijn geheel inpassen. Je hoeft dus niet eerst je flights eraf te halen voordat ze in de dart wallet passen. Daarnaast biedt deze dart wallet ruimte voor extra accessoires die je, achter een afgesloten vakjes kunt opbergen.

Uitverkocht

Artikelnummer: 5050807075133 Categorie:

TARGET TAKOMA RAYMOND VAN BARNEVELD DART CASE

Ben je op zoek naar TARGET TAKOMA RAYMOND VAN BARNEVELD DART CASE? Dan ben je bij Darthoek aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op dartgebied. Van dartpijlen, borden, shafts, flights tot aan kleding. Wij hebben een groot aanbod aan dartartikelen en waaronder dus de TARGET TAKOMA RAYMOND VAN BARNEVELD DART CASE.

TARGET TAKOMA RAYMOND VAN BARNEVELD DART CASE kopen

TARGET TAKOMA RAYMOND VAN BARNEVELD DART CASE koop je bij Darthoek.com. Wij zorgen voor een snelle levering. Voor 17:00 uur besteld, betekent dat je de TARGET TAKOMA RAYMOND VAN BARNEVELD DART CASE morgen al in huis hebt. Vanaf 25 euro zijn de verzendkosten gratis! Standaard zijn de verzendkosten 1,95 voor alle producten. Heb je een vraag over TARGET TAKOMA RAYMOND VAN BARNEVELD DART CASE ? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

Beschrijving