TARGET TAKOMA WALLET DART CASE GREY

 13,95

TARGET TAKOMA WALLET – DART CASE

Deze Target Takoma  Wallet is zeer mooi uitgerust met verschillende vakken. Zo kun je in de Target Takoma  Wallet 2 complete sets darts in kwijt. Ook heeft de Target Takoma  Wallet twee accessoires vakjes afgesloten met een rits zodat de accessoires er niet uit kunnen vallen

Artikelnummer: 5050807082186 Categorie:

TARGET TAKOMA WALLET DART CASE GREY

Ben je op zoek naar TARGET TAKOMA WALLET DART CASE GREY? Dan ben je bij Darthoek aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op dartgebied. Van dartpijlen, borden, shafts, flights tot aan kleding. Wij hebben een groot aanbod aan dartartikelen en waaronder dus de TARGET TAKOMA WALLET DART CASE GREY.

TARGET TAKOMA WALLET DART CASE GREY kopen

TARGET TAKOMA WALLET DART CASE GREY koop je bij Darthoek.com. Wij zorgen voor een snelle levering. Voor 17:00 uur besteld, betekent dat je de TARGET TAKOMA WALLET DART CASE GREY morgen al in huis hebt. Vanaf 25 euro zijn de verzendkosten gratis! Standaard zijn de verzendkosten 1,95 voor alle producten. Heb je een vraag over TARGET TAKOMA WALLET DART CASE GREY ? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.