TARGET TAKOMA XL WALLET DART CASE GREY

 22,75

TARGET TAKOMA XL WALLET – DART CASE

Deze Target Takoma XL Wallet is zeer mooi uitgerust met verschillende vakken. Zo kun je in de Target Takoma XL Wallet 2 complete sets darts in kwijt. Ook heeft de Target Takoma XL Wallet twee accessoires vakjes afgesloten met een rits zodat de accessoires er niet uit kunnen vallen

Artikelnummer: 5050807082193 Categorie:

TARGET TAKOMA XL WALLET DART CASE GREY

Ben je op zoek naar TARGET TAKOMA XL WALLET DART CASE GREY? Dan ben je bij Darthoek aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op dartgebied. Van dartpijlen, borden, shafts, flights tot aan kleding. Wij hebben een groot aanbod aan dartartikelen en waaronder dus de TARGET TAKOMA XL WALLET DART CASE GREY.

TARGET TAKOMA XL WALLET DART CASE GREY kopen

TARGET TAKOMA XL WALLET DART CASE GREY koop je bij Darthoek.com. Wij zorgen voor een snelle levering. Voor 17:00 uur besteld, betekent dat je de TARGET TAKOMA XL WALLET DART CASE GREY morgen al in huis hebt. Vanaf 25 euro zijn de verzendkosten gratis! Standaard zijn de verzendkosten 1,95 voor alle producten. Heb je een vraag over TARGET TAKOMA XL WALLET DART CASE GREY ? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.