WINMAU FLIGHT PUNCH MACHINE

 9,95

WINMAU MVG FLIGHT PUNCH MACHINE

Met de Winmau Flight Punch Machine maak je gemakkelijk gaatjes in je flights. Wanneer je gebruik maakt van slot lock rings in combinatie met geperforeerde flights raken deze niet snel los van de shafts tijdens het darten. Veel professionele darters maken gebruik van deze techniek om zo te voorkomen dat de flights losraken en opgeraapt moeten worden.

Artikelnummer: 5023231017338 Categorieën: ,

WINMAU FLIGHT PUNCH MACHINE

Ben je op zoek naar WINMAU FLIGHT PUNCH MACHINE? Dan ben je bij Darthoek aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op dartgebied. Van dartpijlen, borden, shafts, flights tot aan kleding. Wij hebben een groot aanbod aan dartartikelen en waaronder dus de WINMAU FLIGHT PUNCH MACHINE.

WINMAU FLIGHT PUNCH MACHINE kopen

WINMAU FLIGHT PUNCH MACHINE koop je bij Darthoek.com. Wij zorgen voor een snelle levering. Voor 17:00 uur besteld, betekent dat je de WINMAU FLIGHT PUNCH MACHINE morgen al in huis hebt. Vanaf 25 euro zijn de verzendkosten gratis! Standaard zijn de verzendkosten 1,95 voor alle producten. Heb je een vraag over WINMAU FLIGHT PUNCH MACHINE ? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

Extra informatie

Merk

Winmau