Dartborden

Darten zoals Michael van Gerwen, Vincent van der Voort of Raymond van Barneveld? Dat begint met het juiste dartbord. Van instapsets voor beginners tot professionele dartborden voor gevorderden. Dartborden kopen doe je het voordeligst bij Darthoek.com. Bij ons ben je verzekerd van de laagste prijs en de snelste levering.

Filters:

Resultaat 1–24 van de 42 resultaten wordt getoond

Dartborden

Ieder dartbord ziet er ongeveer hetzelfde uit. Rode, zwarte, beige en groene vakjes, de cijfers aan de rand en bullseye in het midden. Toch zit er wel degelijk verschil tussen de diverse dartborden. Zo is het op borden met dunnere draden bijvoorbeeld makkelijker om raak te gooien. Ook zit er verschil in de kwaliteit van het sisal, waarvan de borden gemaakt zijn. Hoe hoger de dichtheid van het sisal, hoe beter de kwaliteit van het bord en hoe langer het bord meegaat.

Dartbord kopen

Een dartbord kopen is dus heel persoonlijk. Ben je net begonnen en wil je ervaren of darts voor jou dé sport is? Dan zou je kunnen beginnen met een voordeliger instapmodel. Maar komen de triples bij jou al makkelijk uit de handen en wil je je spel naar een nog hoger niveau tillen? Dan wil je vast een professioneel dartbord kopen. Bij Darthoek.com hebben we het juiste dartbord voor iedere darter. Wil je bijvoorbeeld dat jouw punt automatisch geteld worden, dan kun je ook kiezen voor een elektronisch dartbord.

Wil je het dartbord kopen dat bij jou past? Bij Darthoek.com vind je de juiste dartartikelen voor jouw ultieme dartbeleving. Je kunt onder meer de volgende dartborden bestellen:

  • Winmau Blade 6
  • Winmau Blade 6 Dual Core
  • Winmau Blade 6 Triple Core Carbon Editie
  • Unicorn Eclipse Pro 2
  • Bulls Advantage 501
  • Bulls Shark Pro
  • Shot Bandit Plus Pro Trainer
  • McKicks Lightning Pro
  • Unicorn DB180 Home System darts

Dartborden en toebehoren

Met een dartbord en een set pijlen kun je alvast beginnen met gooien. Daarnaast hebben wij voor dartborden diverse accessoires en toebehoren om darten nog leuker, uitdagender, makkelijker of professioneler te maken.

Dartbord kopen bij Darthoek.com

Je kunt bijvoorbeeld niet altijd raak gooien. Wanneer je mikt op die ene laatste dubbel, kan het best gebeuren dat je het bord compleet mist en de punt van de dart in de muur terechtkomt. Natuurlijk wil je schade aan de muur tijdens het darten voorkomen. Daarom koop je bij ons surrounds, die de ring rondom het bord beschermen. Bij Darthoek.com koop je bijvoorbeeld de Pro Line Winmau en de Bulls Advantage.

Wil jij ‘one-hundred-and-eightys’ gooien als Gary Anderson, Peter Wright of Phil Taylor? Of wil je gewoon ontspannen met je vrienden een potje darten? Ga naar Darthoek.com voor de voordeligste dartborden met de snelste levering en de laagste bezorgkosten.