Blade 6 Professioneel Dartbord

 57,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 5023231014412 Categorieën: , ,

Blade 6 Professioneel Dartbord

Ben je op zoek naar Blade 6 Professioneel Dartbord? Dan ben je bij Darthoek aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op dartgebied. Van dartpijlen, borden, shafts, flights tot aan kleding. Wij hebben een groot aanbod aan dartartikelen en waaronder dus de Blade 6 Professioneel Dartbord.

Blade 6 Professioneel Dartbord kopen

Blade 6 Professioneel Dartbord koop je bij Darthoek.com. Wij zorgen voor een snelle levering. Voor 17:00 uur besteld, betekent dat je de Blade 6 Professioneel Dartbord morgen al in huis hebt. Vanaf 25 euro zijn de verzendkosten gratis! Standaard zijn de verzendkosten 1,95 voor alle producten. Heb je een vraag over Blade 6 Professioneel Dartbord ? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

Beschrijving

Winmau Blade 6 Dartbord

Het Winmau Blade 6 dartbord is de opvolger van het bekende Winmau Blade 5 dartbord. Het vernieuwde Winmau Blade 6 dartbord wordt gemaakt van hoogwaardig Oost-Afrikaans sisal en is voorzien van een verbeterde spider op het dartbord. Deze ‘Density-Control’ bedrading zorgt voor een betere dichtheid van het sisal waardoor de darts beter in de scorevlakken zoals de double en triple blijven zitten. Dit resulteert vanzelf in hogere scores!

De Density-Control bedrading is ultra dun en buigt af in een hoek van 60 graden. Hierdoor is de draad 25% dunner dan voorheen en is de kans op bouncers minimaal.

De Winmau Blade 6 is uitgerust met het eenvoudige aan te passen rota-lock montagesysteem. Met het rota-lock systeem kun je het Winmau Blade 6 dartboard op iedere muur ophangen en stellen.

De Winmau Blade 6 is goedgekeurd voor alle professionele toernooien en gemaakt volgens de officiële specificaties van de World Darts Federation.

Extra informatie

Merk

Winmau