TARGET ASPAR Professional Dartbord

 51,75

Uitverkocht

Artikelnummer: 5050807065530 Categorieën: , ,

TARGET ASPAR Professional Dartbord

Ben je op zoek naar TARGET ASPAR Professional Dartbord? Dan ben je bij Darthoek aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op dartgebied. Van dartpijlen, borden, shafts, flights tot aan kleding. Wij hebben een groot aanbod aan dartartikelen en waaronder dus de TARGET ASPAR Professional Dartbord.

TARGET ASPAR Professional Dartbord kopen

TARGET ASPAR Professional Dartbord koop je bij Darthoek.com. Wij zorgen voor een snelle levering. Voor 17:00 uur besteld, betekent dat je de TARGET ASPAR Professional Dartbord morgen al in huis hebt. Vanaf 25 euro zijn de verzendkosten gratis! Standaard zijn de verzendkosten 1,95 voor alle producten. Heb je een vraag over TARGET ASPAR Professional Dartbord ? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

Beschrijving

Target ASPAR Dartboard

Het Target ASPAR Dartboard is een professioneel dartbord gemaakt van hoogwaardig Afrikaans sisal. Het ASPAR dartboard is voorzien van een extra dun draadsysteem waardoor de kans op bouncers zeer klein is en de scorevlakken groter zijn. Hierdoor is de kans op hogere scores groter!

De symmetrische graphics op het Target ASPAR dartbord zorgen ervoor dat wanneer je het bord draait het uiterlijk van het dartbord niet wordt beïnvloed. Door de gebruikte cijferring met kleinere nummers en de verbeterde kleuren op het dartbord ziet het dartbord er strak uit.

Extra informatie

Merk

Bull's