Winmau Edge Telescopic Corner Bracket

 29,49

 

Winmau Edge Telescopic Corner Bracket

De Winmau Edge Telescopic Corner Bracket maakt het mogelijk om een dartbord (met surround) in de hoek van een kamer te hangen. Door deze innovatieve uitvinding van Winmau wordt het makkelijker om een dartbord in een ruimte op te hangen. De Winmau Edge Telescopic Corner Bracket kan gebruikt worden met alle Winmau dartborden en Winmau surrounds.

Geschikt voor elk dartbord!

Let op! Dartbord niet inbegrepen!

 

Artikelnummer: 5023231015488 Categorieën: , ,

Winmau Edge Telescopic Corner Bracket

Ben je op zoek naar Winmau Edge Telescopic Corner Bracket? Dan ben je bij Darthoek aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op dartgebied. Van dartpijlen, borden, shafts, flights tot aan kleding. Wij hebben een groot aanbod aan dartartikelen en waaronder dus de Winmau Edge Telescopic Corner Bracket.

Winmau Edge Telescopic Corner Bracket kopen

Winmau Edge Telescopic Corner Bracket koop je bij Darthoek.com. Wij zorgen voor een snelle levering. Voor 17:00 uur besteld, betekent dat je de Winmau Edge Telescopic Corner Bracket morgen al in huis hebt. Vanaf 25 euro zijn de verzendkosten gratis! Standaard zijn de verzendkosten 1,95 voor alle producten. Heb je een vraag over Winmau Edge Telescopic Corner Bracket ? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

Extra informatie

Merk

Winmau