Surrounds & Verlichting

Op zoek naar dartbord verlichting? Dan ben je bij Darthoek.com aan het juiste adres! Wij bieden namelijk verschillende soorten dartbord verlichting voor jouw darthoek. Met een assortiment bestaande uit verschillende soorten en merken dart verlichting en surrounds, is er altijd wel een type dartbord met verlichting of surround dat bij jou past. 

Filters:

Toont alle 14 resultaten

Dartbord met verlichting

Om te beginnen zorgt verlichting van je dartbord er natuurlijk voor dat de zichtbaarheid van het dartbord en de dartpijlen beter wordt. Dit komt doordat het licht de schaduwen verminderd. Hierdoor kunnen spelers nauwkeuriger mikken.

Dartbord verlichting

Ook zorgt een dartbord met verlichting voor meer veiligheid. Speciale dartbordverlichting verlicht namelijk je dartbord zonder dat er felle lampen in de ogen van de spelers schijnen. Dit vermindert vermoeidheid aan de ogen en voorkomt verblinding.

Darts verlichting

Een ander voordeel dat speciale darts verlichting met zich meebrengt, is ruimtebesparing. Dartbord verlichting is ontworpen om direct boven het dartbord te monteren, waardoor er geen extra ruimte nodig is voor bijvoorbeeld een staande lamp.

Dartboard surround

Niet alleen verlichting, maar ook een dartboard surround is een echte aanrader. Een dartboard surround kopen zorgt voor bescherming van je muren en wanden achter het dartbord. Ook zorgt een dartboard surroundring ervoor dat de punten van je pijlen langer goed blijven en minder snel beschadigen. Met een dartboard surroundring maak je jouw darthoek helemaal compleet! Dartboard surround kopen? Vind het bij Darthoek.com!

Service

Met onze snelle levering, heb jij je bestelling zo snel mogelijk in huis. Voor 17:00 besteld, betekend bij ons morgen in huis. Ook zijn de verzendkosten van je bestelling gratis bij bestellingen vanaf 25 euro. Andere vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice en we helpen je graag!