Michael van Gerwen

Wil jij ook gooien als Michael van Gerwen? Dan heb je natuurlijk zijn dartpijlen nodig! En daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk hieronder het aanbod aan dartpijlen van Michael van Gerwen en plaats eenvoudig je bestelling.

Filters:

Toont alle 12 resultaten

Winmau dartpijlen Michael van Gerwen

Tegenwoordig gooit Michael van Gerwen met dartpijlen van het merk Winmau. Na een succesvolle samenwerking met XQMax is Van Gerwen overgestapt naar deze nieuwe materiaalsponsor. Het merk Winmau biedt alle soorten dartpijlen van Michael van Gerwen aan. Er zijn verschillende modellen geproduceerd voor de wereldkampioen en huidige nummer 1 van de dartswereld. Ook zijn de pijlen van van Gerwen te verkrijgen in verschillende gewichten. Bekijk de pijlen om te zien in welk gewicht te beschikbaar zijn. Ben jij op zoek naar dartpijlen van Michael van Gerwen? Bekijk dan het aanbod hierboven.

Over Michael van Gerwen

Als je aan darten denkt, denk je al snel aan de Nederlanders Michael van Gerwen of Raymond van Barneveld. Zij zijn de meest succesvolle darters van Nederland. Van Gerwen werd geboren op 25 april 1989 in Boxtel, Nederland. Van Gerwen begon met darten op jonge leeftijd al snel kwam zijn talent boven drijven. Zijn eerste toernooi won hij in 2006. Van Gerwen was toen pas 17(!) jaar oud. Van Gerwen heeft daarna talloze titels gewonnen, waaronder drie wereldkampioenschappen, twee World Matchplay-titels, vier Premier League-titels en een groot aantal andere toernooien. Hij is in Nederland de darter met de meest gewonnen prijzen. Je kunt dan ook wel stellen dat de dartpijlen van Michael van Gerwen erg succesvol zijn! Daar wil jij toch ook mee gooien?

Michael van Gerwen

Maar van Gerwen staat naast zijn dartkunsten ook bekend om zijn unieke stijl van spelen. Hij gooit erg snel en heeft een vrij agressieve manier van gooien. Als Michael van Gerwen met zijn dartpijlen een 180 weet te gooien, volgt er vaak een oerkreet. Daarnaast speelt hij in een typerend felgroen shirt en vele fans dragen zijn shirt. Zijn populariteit heeft ertoe geleid dat hij een van de meest bekende en iconische spelers in de dartswereld is geworden, zowel in Nederland als wereldwijd.

Michael van Gerwen dartpijlen kopen bij Darthoek

Darthoek is jouw adres voor dartpijlen van Michael van Gerwen. Maar naast dartpijlen van van Gerwen hebben we nog veel meer aanbod. Denk hierbij flights, shafts, dartborden, accessoires en kleding. Neem snel een kijkje tussen alle dartartikelen die wij te koop aanbieden. Bij ons heb je super lage verzendkosten van 1,95 en vanaf 25 euro is verzending zelfs gratis. Plaats je jouw bestelling voor 17:00 uur? Dan verzenden we je bestelling vandaag nog. Kortom, zoek je de pijlen van Michael van Gerwen of juist zijn shafts of flights? Dan zit je bij Darthoek meer dan goed!