Phil Taylor

Wil jij ook gooien als Phil Taylor? Dan heb je natuurlijk zijn dartpijlen nodig! En daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk hieronder het aanbod aan dartpijlen van Phil Taylor en plaats eenvoudig je bestelling.

Filters:

Toont alle 11 resultaten

Dartpijlen van Phil Taylor

Phil ‘The Power Taylor’ wordt ook wel gezien als de grondlegger van het darten. Hij is degene die het darten op de kaart heeft gezet en is nog altijd degene met de meest gewonnen prijzen. Hij mag dan inmiddels gestopt zijn, zijn legacy leeft nog altijd voort. En vandaag de dag willen nog steeds mensen darten met de dartpijlen van Phil Taylor.

Over Phil Taylor

Als je over darten praat, gaat het al snel over Phil Taylor. Phil Taylor is een voormalige professionele darter uit Engeland en wordt door velen beschouwd als een van de beste spelers aller tijden. Hij werd geboren op 13 augustus 1960 in Stoke-on-Trent, Engeland.
Taylor heeft tijdens zijn carrière een indrukwekkend aantal titels gewonnen, waaronder zestien wereldkampioenschappen bij de BDO (British Darts Organisation) en PDC (Professional Darts Corporation). Hij heeft ook meer dan 200 professionele toernooien gewonnen en was jarenlang onverslaanbaar in de dartswereld. Taylor is inmiddels met pensioen, maar zijn nalatenschap in de dartswereld leeft voort. Hij wordt vaak genoemd als een van de grootste sporters in de geschiedenis van het darten en heeft bijgedragen aan de populariteit en de groei van de sport.

Target Dartpijlen Phil Taylor

Tijdens zijn carrière heeft Phil Taylor met verschillende soorten dartpijlen gegooid. Dat hing af van zijn persoonlijke voorkeur, maar ook zeker van de overenkomsten die hij had met sponsoren. In het begin van zijn carrière gebruikte hij dartpijlen van het merk Eric Bristow. Later stapte hij over naar dartpijlen van het merk Target, waar hij lange tijd mee gooide en vele titels mee won. Zoek je de Target dartpijlen van Phil Talyor? Die vind je hierboven tussen het aanbod. De Phil Taylor Swiss Point dartpijlen hebben een unieke grip en zijn beschikbaar in verschillende modellen, elk met een andere lengte en gewicht om te voldoen aan de persoonlijke voorkeuren van spelers. De pijlen worden geleverd met verwisselbare punten, waardoor spelers kunnen kiezen tussen verschillende vormen en maten voor de perfecte balans en grip.

Koop jouw Phil Taylor dartspullen bij Darthoek

Ben je op zoek naar dartpijlen van Phil Taylor? Zoek dan niet langer verder. Want Darthoek heeft ze voor je. Darthoek is de ideale plek voor al jouw dartbenodigdheden, inclusief dartpijlen van Phil Taylor. Naast de pijlen van Taylor hebben wij ook een breed scala aan andere producten, zoals flights, shafts, dartborden, accessoires en kleding. Bekijk snel ons assortiment en vind alles wat je nodig hebt voor jouw dartwedstrijd. Wij bieden lage verzendkosten van slechts 1,95 euro en bij een bestelling vanaf 25 euro is de verzending zelfs gratis. Als je voor 17:00 uur bestelt, verzenden wij jouw bestelling dezelfde dag nog. Of je nu op zoek bent naar de pijlen van Phil Taylor, zijn shafts of flights, bij Darthoek ben je aan het juiste adres!