Flights

Ben je op zoek naar nieuwe dartflights? Bij Darthoek ben je aan het juiste adres. Bekijk ons ruime aanbod en bestel eenvoudig en snel jouw nieuwe flights. Flights bestellen gaat bij ons heel makkelijk.

Filters:

Resultaat 1–24 van de 412 resultaten wordt getoond

Dart Flights kopen

Zwarte dart flights met een geel logo met de letters MG. Paarsblauwe flights met de ‘snakebite’. Flitsende flights met daarop ‘The Power’. Veel topdarters zijn te herkennen aan de dartflight van hun dartpijlen. Dit stukje kunststof geeft jouw imago als darter net dat beetje extra, maar is ook belangrijk voor jouw spel. Bij Darthoek.com vind je de flights die bij jou passen.

Wat is een flight

De flight is een belangrijk onderdeel van de dartpijl. De twee gekruiste stukjes kunststof die aan de achterkant van de pijl vastzitten, hebben namelijk grote invloed op de worp. De flight zorgt ervoor dat de dart in de lucht in evenwicht blijft en – hopelijk – precies op de plek komt waar jij wilt.

100 micron poly flights

Bij het zoeken naar de juiste dart flights, kun je kiezen uit diverse mogelijkheden. De meest flights kennen de ‘standaard vorm’, zijn gemaakt van poly metronic en hebben een dikte van 100 micron. Ben jij op zoek naar andere flights? Je vindt ze in onze webshop. Flights kopen? Wij hebben een groot aanbod in dartflights.

Bij Darthoek.com koop je onder meer flights van de volgende merken:

  • Winmau stealth flights
  • Unicorn
  • Mission
  • Shot
  • Winmau
  • Robson
  • Bulls flights
  • McKicks
  • Target
  • R4X

Gepersonaliseerde Dartpijlen flights

Een gepersonaliseerde flight geeft jouw pijlen iets extra’s. Bij Darthoek.com kun je dan ook gepersonaliseerde flights kopen van allerlei topspelers zoals Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbode, Vincent van der Voort, Raymond van Barneveld en Kim Huybrechts. Maar ben je bijvoorbeeld voetbalfan en wil je flights van jouw favoriete club? Koop dan de flights van clubs als Ajax, Feyenoord, PSV, FC Groningen, FC Twente of ADO Den Haag. Zit jouw favoriete flight er niet tussen? Neem dan contact op, zodat wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen.

Dart Flights kopen bij Darthoek

Hoewel de flights van Darthoek.com van goede kwaliteit zijn, hebben ze niet het eeuwige leven. De meeste darters vervangen hun flights regelmatig. Probeer gerust een keer andere flights uit, om te kijken of je jouw spel naar een nog hoger niveau kan tillen.

Wil jij dartpijlen flights voor dartpijlen kopen? Darthoek.com heeft een groot assortiment aan flights van diverse merken en in tal van kleuren en thema’s. Wij hebben het meest voordelige aanbod met de laagste prijzen en de snelste levering. Kijk snel op Darthoek.com voor jouw flights.