Winmau Stealth Flights Black

 5,99

Flight Vorm: Standaard
Flight Materiaal: 100 Micron
Flight Kleur: Zwart
Flight Merk: Winmau
Flight Thema: Merken

Onze flights worden in een verpakking van 3 geleverd.

De Winmau Stealth flights zijn onderdeel ven het Winmau Stealth kliksysteem. Deze zeer sterke flights kunnen gebruikt worden in combinatie met de Winmau Stealth shafts.

Doordat deze flights altijd in een perfecte hoek staan is er minder kans op afwijkingen tijdens de vlucht van de dartpijl. Het Winmau Stealth systeem kan 360º draaien waardoor de pijlen makkelijk langs elkaar het bord in kunnen glijden.

Uitverkocht

Categorie:

Winmau Stealth Flights Black

Ben je op zoek naar Winmau Stealth Flights Black? Dan ben je bij Darthoek aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op dartgebied. Van dartpijlen, borden, shafts, flights tot aan kleding. Wij hebben een groot aanbod aan dartartikelen en waaronder dus de Winmau Stealth Flights Black.

Winmau Stealth Flights Black kopen

Winmau Stealth Flights Black koop je bij Darthoek.com. Wij zorgen voor een snelle levering. Voor 17:00 uur besteld, betekent dat je de Winmau Stealth Flights Black morgen al in huis hebt. Vanaf 25 euro zijn de verzendkosten gratis! Standaard zijn de verzendkosten 1,95 voor alle producten. Heb je een vraag over Winmau Stealth Flights Black ? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

Extra informatie

Merk

Winmau

Materiaal

100 Micron