Harrows Clic Shaft Black

 3,25

Harrows Clic Shaft Black

De Harrows Clic System Standard Shafts Black zijn onderdeel van het Harrows Clic systeem. Deze zeer sterke shafts kunnen alleen gebruikt worden in combinatie met de Harrows Clic flights.

De shaft en de flight wegen hetzelfde als bij het traditionele systeem. Het Harrows Clic systeem kan 360º draaien waardoor de pijlen makkelijk langs elkaar het bord in kunnen glijden.

Let op alleen te gebruiken in combinatie met Harrows Clic Flights!

Lengte tot flight
Short – 23mm
Inbetween – 30mm
Medium – 37mm

Artikelnummer: N/B Categorie:

Harrows Clic Shaft Black

Ben je op zoek naar Harrows Clic Shaft Black? Dan ben je bij Darthoek aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op dartgebied. Van dartpijlen, borden, shafts, flights tot aan kleding. Wij hebben een groot aanbod aan dartartikelen en waaronder dus de Harrows Clic Shaft Black.

Harrows Clic Shaft Black kopen

Harrows Clic Shaft Black koop je bij Darthoek.com. Wij zorgen voor een snelle levering. Voor 17:00 uur besteld, betekent dat je de Harrows Clic Shaft Black morgen al in huis hebt. Vanaf 25 euro zijn de verzendkosten gratis! Standaard zijn de verzendkosten 1,95 voor alle producten. Heb je een vraag over Harrows Clic Shaft Black ? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

Extra informatie

Maat

Intermediate, Medium, Short