Adrian Lewis

Adrian Lewis darts

Ben je op zoek naar Adrian Lewis darts? Dan ben je bij Darthoek aan het juiste adres. Adrian Lewis is een Britse professionele darter. Hij is geboren in Engeland en staat bekend onder zijn bijnaam “Jackpot”. Lewis is op zeer jonge leeftijd begonnen met darten en wordt tegenwoordig beschouwd als een van de beste darters ter wereld.

Filters:

Toont alle 5 resultaten

Over Adrian Lewis

Adrian Lewis brak in 2005 door op internationaal niveau. Hij was toen slechts twintig jaar en bereikte op deze jonge leeftijd de finale van het World Darts Championship. Later won hij zijn eerste wereldtitel in 2011. Hierbij versloeg hij in de finale Phil Taylor. Dit succes herhaalde hij in 2012, maar dit keer door het verslaan van Andy Hamilton.

Naast deze wereldtitels staat Adrian Lewis bekend om zijn hoge scores en zijn vermogen om hoge finishes te gooien. Vooral op cruciale momenten weet hij dit voor elkaar te krijgen. Hierdoor heeft hij veel toernooien gewonnen en wordt hij beschouwd als een van de meest talentvolle en succesvolle darters in de geschiedenis van de sport.

Adrian Lewis darts kopen bij Darthoek

Ben jij nou ook een echte Adrian Lewis fan? Darthoek biedt verschillende Adrian Lewis producten aan. Denk aan Adrian Lewis dartpijlen maar ook Adrian Lewis flights. Met de Adrian Lewis producten van Darthoek maak je jouw collectie compleet.

Service

Darthoek heeft een groot aanbod in dartborden, pijlen en accessoires van alle bekende darters. Hierbij bieden we lage verzendkosten en gratis verzending vanaf 25 euro. Ook zorgen we dat jouw dartspullen zo snel mogelijk geleverd worden. Voor 17.00 uur besteld, is vandaag verzonden! Dus waar wacht je nog op? Vind jouw Adrian Lewis darts of flights bij Darthoek.