Damon Heta

Damon Heta darts

Op zoek naar dart artikelen van Damon Heta? Je vindt het bij Darthoek. Damon Heta is een professionele darter uit Australië. Vanaf 2010 is hij serieus gaan darten, waarna hij snel bekend werd in de Australische dartwereld. Dit vooral onder de bijnaam “The Heat”.

Filters:

Toont alle 6 resultaten

Damon Heta

Damon Heta brak in 2019 door op internationaal niveau. Dit doordat hij het Brisbane Darts Masters-toernooi van de World Series of Darts won. Deze titel was zijn eerste grote overwinning. Om dit te behalen wist hij enkele van de beste spelers ter wereld te verslaan.

Na dit succes heeft Heta zijn reputatie als geduchte tegenstander in de dartswereld opgebouwd. Hij heeft hiervoor deelgenomen aan verschillende grote toernooien en staat bekend om zijn eigen manier van spelen.

Niet alleen vertegenwoordigt hij zijn land in de dartswereld, ook zorgt hij voor meer populariteit van de sport in Australië. Hierdoor wordt ook daar het darten steeds serieuzer genomen.

Damon Heta dartpijlen kopen

Ben jij groot fan van Damon Heta? Dan helpt Darthoek je graag verder. Niet alleen bieden we Damon Heta darts, denk ook aan Damon Heta flights en dart cases. Je vindt het allemaal bij Darthoek.

Harrows dartpijlen

Typerend voor Damon Heta zijn de Harrows darts. Deze dartpijlen zijn uitermate geschikt om te spelen op hoog niveau. Naast het opvallende ontwerp, leveren de Harrows darts stabiliteit en snelheid. Combineer de darts met de Harrows flights voor de beste prestaties.

Service

Bij Darthoek helpen we je graag verder met onze ruime collectie Damon Heta producten. Ook bieden we de beste service in levering en verzendkosten. Voor 17.00 uur besteld, is vandaag verzonden en vanaf 25 euro is de verzending gratis! Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.