TARGET TAKOMA DIMITRI VAN DEN BERGH WALLET DART CASE

 19,95

De Target Takoma Wallet is een limited edition dart case waar een complete set dartpijlen in zijn geheel inpassen. Je hoeft dus niet eerst je flights eraf te halen voordat ze in de dart wallet passen. Daarnaast biedt deze dart wallet ruimte voor extra accessoires die je, achter een afgesloten vakjes kunt opbergen

Artikelnummer: 5050807076055 Categorieën: ,

TARGET TAKOMA DIMITRI VAN DEN BERGH WALLET DART CASE

Ben je op zoek naar TARGET TAKOMA DIMITRI VAN DEN BERGH WALLET DART CASE? Dan ben je bij Darthoek aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op dartgebied. Van dartpijlen, borden, shafts, flights tot aan kleding. Wij hebben een groot aanbod aan dartartikelen en waaronder dus de TARGET TAKOMA DIMITRI VAN DEN BERGH WALLET DART CASE.

TARGET TAKOMA DIMITRI VAN DEN BERGH WALLET DART CASE kopen

TARGET TAKOMA DIMITRI VAN DEN BERGH WALLET DART CASE koop je bij Darthoek.com. Wij zorgen voor een snelle levering. Voor 17:00 uur besteld, betekent dat je de TARGET TAKOMA DIMITRI VAN DEN BERGH WALLET DART CASE morgen al in huis hebt. Vanaf 25 euro zijn de verzendkosten gratis! Standaard zijn de verzendkosten 1,95 voor alle producten. Heb je een vraag over TARGET TAKOMA DIMITRI VAN DEN BERGH WALLET DART CASE ? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

Beschrijving

TARGET TAKOMA DIMITRI VAN DEN BERGH WALLET – DART CASE