Bull’s Kim Huybrechts PCT Soft Tip Dartpijlen 90%

 70,75

De 90% tungsten dartpijlen van de professionele dartspeler Kim Huybrechts. De darts hebben verschillende ringed grip over bijna de gehele barrel. Deze rechte 90% Tungsten dartpijlen zijn laser graveert met het Bull’s Logo en het Hurricane logo van Kim Huybrechts.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Bull’s Kim Huybrechts PCT Soft Tip Dartpijlen 90%

Ben je op zoek naar Bull’s Kim Huybrechts PCT Soft Tip Dartpijlen 90%? Dan ben je bij Darthoek aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op dartgebied. Van dartpijlen, borden, shafts, flights tot aan kleding. Wij hebben een groot aanbod aan dartartikelen en waaronder dus de Bull’s Kim Huybrechts PCT Soft Tip Dartpijlen 90%.

Bull’s Kim Huybrechts PCT Soft Tip Dartpijlen 90% kopen

Bull’s Kim Huybrechts PCT Soft Tip Dartpijlen 90% koop je bij Darthoek.com. Wij zorgen voor een snelle levering. Voor 17:00 uur besteld, betekent dat je de Bull’s Kim Huybrechts PCT Soft Tip Dartpijlen 90% morgen al in huis hebt. Vanaf 25 euro zijn de verzendkosten gratis! Standaard zijn de verzendkosten 1,95 voor alle producten. Heb je een vraag over Bull’s Kim Huybrechts PCT Soft Tip Dartpijlen 90% ? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

Extra informatie

Merk

Bull's

Gewicht

20 gram