TARGET TAKOMA LUKE LITTLER CASE

 17,75

TARGET TAKOMA LUKE LITTLER CASE

Target Takoma Luke Littler wallet is een dart case waar een complete set dartpijlen in zijn geheel inpassen. Je hoeft dus niet eerst je flights eraf te halen voordat ze in de dart wallet passen. Daarnaast biedt deze dart wallet ruimte voor extra accessoires die je, achter een afgesloten vakjes kunt opbergen.

Deze wallet wordt geleverd exclusief accessoires en darts.

Afmetingen:
Lengte: 180 mm
Breedte: 90 mm
Hoogte: 45 mm

Deze Target Takoma XL Luke Littler wordt geleverd exclusief accessoires en darts.

Uitverkocht

Categorieën: ,

TARGET TAKOMA LUKE LITTLER CASE

Ben je op zoek naar TARGET TAKOMA LUKE LITTLER CASE? Dan ben je bij Darthoek aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op dartgebied. Van dartpijlen, borden, shafts, flights tot aan kleding. Wij hebben een groot aanbod aan dartartikelen en waaronder dus de TARGET TAKOMA LUKE LITTLER CASE.

TARGET TAKOMA LUKE LITTLER CASE kopen

TARGET TAKOMA LUKE LITTLER CASE koop je bij Darthoek.com. Wij zorgen voor een snelle levering. Voor 17:00 uur besteld, betekent dat je de TARGET TAKOMA LUKE LITTLER CASE morgen al in huis hebt. Vanaf 25 euro zijn de verzendkosten gratis! Standaard zijn de verzendkosten 1,95 voor alle producten. Heb je een vraag over TARGET TAKOMA LUKE LITTLER CASE ? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

Extra informatie

Merk

Target