TARGET TAKOMA XL LUKE LITTLER CASE

 22,75

TARGET TAKOMA XL LUKE LITTLER CASE

De Target Takoma XL Luke Littler is een dart case waar twee complete sets dartpijlen in zijn geheel inpassen. Je hoeft dus niet eerst je flights eraf te halen voordat ze in de dart wallet passen. Daarnaast biedt deze dart wallet ruimte voor extra accessoires die je, achter een afgesloten vakjes kunt opbergen.

Afmetingen:
Lengte: 195 mm
Breedte: 135 mm
Hoogte: 50 mm

Deze Target Takoma XL Luke Littler wordt geleverd exclusief accessoires en darts.

Uitverkocht

Categorieën: ,

TARGET TAKOMA XL LUKE LITTLER CASE

Ben je op zoek naar TARGET TAKOMA XL LUKE LITTLER CASE? Dan ben je bij Darthoek aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op dartgebied. Van dartpijlen, borden, shafts, flights tot aan kleding. Wij hebben een groot aanbod aan dartartikelen en waaronder dus de TARGET TAKOMA XL LUKE LITTLER CASE.

TARGET TAKOMA XL LUKE LITTLER CASE kopen

TARGET TAKOMA XL LUKE LITTLER CASE koop je bij Darthoek.com. Wij zorgen voor een snelle levering. Voor 17:00 uur besteld, betekent dat je de TARGET TAKOMA XL LUKE LITTLER CASE morgen al in huis hebt. Vanaf 25 euro zijn de verzendkosten gratis! Standaard zijn de verzendkosten 1,95 voor alle producten. Heb je een vraag over TARGET TAKOMA XL LUKE LITTLER CASE ? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

Extra informatie

Merk

Target