Mervyn King

Mervyn King darts

Mervyn King is een Engelse darter die al een lange tijd actief is in de dartwereld. In zijn carrière heeft hij verschillende hoogtepunten en prestaties bereikt. Dit alles onder zijn bijnaam ‘The King’. Dit benadrukt zijn positie en aanwezigheid in de dartwereld.

Filters:

Toont alle 3 resultaten

Over Mervyn King

Zoals eerder benoemd heeft Mervyn King verschillende knappe prestaties neergezet in zijn carrière. Om te beginnen bereikte hij bijvoorbeeld de finale van de BDO World Championship in 2002 en 2004. Hierna is hij overgestapt naar de Professional Darts Corporation. Sinds deze overstap heeft hij nog meer hoogtepunten bereikt.

Zo stond hij in 2009 in de finale van de Premier League, die hij helaas verloor van James Wade. Ook in de World Matchplay deed King het erg goed en in 2012 stond hij zelfs in de finale van de World Grand Prix.

Mervyn King dartpijlen kopen

Ben jij nou groot fan van Mervyn King? Scoor dan echte Mervyn King darts bij Darthoek. Deze Winmau Mervyn King pijlen zorgen voor extra precisie tijdens het darten. Naast deze dartpijlen biedt Darthoek ook Mervyn King flights. Zo maak je jouw dart collectie helemaal compleet.

Service

Mervyn King darts kopen doe je bij Darthoek en daarom bieden we graag de beste service. Denk aan snelle leveringen en lage verzendkosten. Voor 17:00 besteld is de volgende dag in huis en vanaf 25 euro is de verzending helemaal gratis. Dat wil je toch niet missen? Neem voor meer informatie of vragen gerust contact met ons op.