TARGET TAKOMA NATHAN ASPINALL DART CASE

 17,75

Target Takoma Nathan Aspinall

Target Takoma Nathan Aspinall Wallet is een dart case waar een complete set dartpijlen in zijn geheel inpassen. Je hoeft dus niet eerst je flights eraf te halen voordat ze in de dart wallet passen. Daarnaast biedt deze dart wallet ruimte voor extra accessoires.

Deze wallet wordt geleverd exclusief accessoires en darts.

Afmetingen:
Lengte: 180 mm
Breedte: 90 mm
Hoogte: 45 mm

Artikelnummer: 5050807075140 Categorie├źn: ,

TARGET TAKOMA NATHAN ASPINALL DART CASE

Ben je op zoek naar TARGET TAKOMA NATHAN ASPINALL DART CASE? Dan ben je bij Darthoek aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op dartgebied. Van dartpijlen, borden, shafts, flights tot aan kleding. Wij hebben een groot aanbod aan dartartikelen en waaronder dus de TARGET TAKOMA NATHAN ASPINALL DART CASE.

TARGET TAKOMA NATHAN ASPINALL DART CASE kopen

TARGET TAKOMA NATHAN ASPINALL DART CASE koop je bij Darthoek.com. Wij zorgen voor een snelle levering. Voor 17:00 uur besteld, betekent dat je de TARGET TAKOMA NATHAN ASPINALL DART CASE morgen al in huis hebt. Vanaf 25 euro zijn de verzendkosten gratis! Standaard zijn de verzendkosten 1,95 voor alle producten. Heb je een vraag over TARGET TAKOMA NATHAN ASPINALL DART CASE ? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

Extra informatie

Merk

Target