Raymond van Barneveld

Op zoek naar Van Barneveld dartpijlen? Bekijk het assortiment van Darthoek.com. Bij Darthoek.com bieden we je verschillende soorten Raymond van Barneveld dartpijlen. Met de dartpijlen van Raymond van Barneveld maak je jouw collectie helemaal compleet. Dus waar wacht je nog op?

Filters:

Resultaat 1–24 van de 26 resultaten wordt getoond

Raymond van Barneveld darts

Raymond van Barneveld is een voormalig professioneel darter uit Nederland. Hij wordt zelfs beschouwd als een van de succesvolste darters in Nederland. Hij heeft namelijk veel bereikt in de dartswereld en hierin een grote rol gespeeld. Zijn prestaties hebben bijvoorbeeld sterk bijgedragen aan de populariteit van darten in Nederland en internationaal. Zo was Raymond de eerste Nederlander die doorbrak in het darten en maakte daarmee van het Britse darts een echte wereldsport.

Raymond van Barneveld

Van Barneveld won in zijn darts carrière talloze toernooien over de hele wereld en werd vijfvoudig wereldkampioen bij de British Darts. Hij won verschillende pro-tours, de play-offs Premier League, Masters of Darts, het UK Open, de Las Vegas Desert Classic VI en nog veel meer. Naast al deze overwinningen staat Van Barneveld bekend om zijn rivaliteit met de Engelse darter Phil Taylor.

Raymond van Barneveld darts kopen bij Darthoek

Ben jij nou ook zo’n fan van Van Barneveld, ofwel Barney? Dan zijn de Raymond van Barneveld pijlen echt iets voor jou. Bij Darthoek zijn niet alleen Van Barneveld pijlen te verkrijgen, maar ook pijlen in de stijl van andere bekende darters. Dus neem gerust een kijkje in de rest van onze webshop.

Meer dan alleen Van Barneveld pijlen…

Wist je dat je bij Darthoek niet alleen Van Barneveld pijlen kan kopen, maar ook andere artikelen van Van Barneveld? Denk bijvoorbeeld aan Van Barneveld kleding, shafts of bijpassende flights. En dit allemaal in de Van Barneveld stijl!

Service

Naast dartpijlen hebben we bij Darthoek nog veel meer aanbod. Denk hierbij aan dartborden, flights, kleding en andere accessoires. Dit in combinatie met een ontzettend snelle levering, zorgt voor de beste ervaring voor jou als klant. Voor 17:00 besteld, is vandaag verzonden! Verzendkosten? Bij Darthoek bieden we je erg lage verzendkosten en vanaf 25 euro is de verzending zelfs gratis.