TARGET RAYMOND VAN BARNEVELD RVB 80% BLACK SWISS POINT DARTPIJLEN

 57,95

TARGET RAYMOND VAN BARNEVELD RVB 80% BLACK SWISS POINT  DARTPIJLEN

Target Raymond van Barneveld RVB 80% Black Swiss Point zijn door Target speciaal ontwikkeld voor de 5-voudig wereldkampioen.

Dart Merk: Target
Dart Materiaal: 80% Tungsten
Dart Kleur: Zwarts

Deze dart word gemaakt in :21,23,25 gram.

TARGET RAYMOND VAN BARNEVELD RVB 80% BLACK SWISS POINT DARTPIJLEN

Ben je op zoek naar TARGET RAYMOND VAN BARNEVELD RVB 80% BLACK SWISS POINT DARTPIJLEN? Dan ben je bij Darthoek aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op dartgebied. Van dartpijlen, borden, shafts, flights tot aan kleding. Wij hebben een groot aanbod aan dartartikelen en waaronder dus de TARGET RAYMOND VAN BARNEVELD RVB 80% BLACK SWISS POINT DARTPIJLEN.

TARGET RAYMOND VAN BARNEVELD RVB 80% BLACK SWISS POINT DARTPIJLEN kopen

TARGET RAYMOND VAN BARNEVELD RVB 80% BLACK SWISS POINT DARTPIJLEN koop je bij Darthoek.com. Wij zorgen voor een snelle levering. Voor 17:00 uur besteld, betekent dat je de TARGET RAYMOND VAN BARNEVELD RVB 80% BLACK SWISS POINT DARTPIJLEN morgen al in huis hebt. Vanaf 25 euro zijn de verzendkosten gratis! Standaard zijn de verzendkosten 1,95 voor alle producten. Heb je een vraag over TARGET RAYMOND VAN BARNEVELD RVB 80% BLACK SWISS POINT DARTPIJLEN ? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

Extra informatie

Merk

Target

Gewicht

21 gram, 23 gram, 25 gram