Terugbetaal- en retourneringsbeleid

 Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht het bestelde artikel desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling je bestelling ruilen of retourneren. Het reeds betaalde bedrag zal binnen 14 dagen nadat de bestelling retour ontvangen is aan je worden teruggestort. Deze garantie vervalt wanneer: a. het product uit originele verpakking gehaald is b. je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen c. de gebruiksaanwijzing en /of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd.
Indien je een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heb je het recht het product te retourneren. Wij dienen binnen 14 dagen na ontvangst een bericht hierover te ontvangen op ons mailadres (info@darthoek.com) en binnen 14 dagen na het aangeven van de retourzending het product daadwerkelijk retour ontvangen. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het artikel en de verpakking van het product onbeschadigd zijn.
De kosten van retour zenden zijn voor de klant.
Indien de retourzending bij Darthoek.com in goede staat is ontvangen en de producten in goede staat zijn, zal Darthoek.com het retourbedrag binnen 14 dagen terug storten.